Hello world!

Am ani de zile de cand nu am mai scris un articol si de cand nu mi-am asternut gandurile pe o foaie alba. Recunosc ca am mai “mazgalit” ici-colo cate un vers, un paragraf, un cuvant pentru sufletul meu, in ideea de a il finaliza candva intr-un mesaj mai coerent. Nu s-a intamplat.

Cred ca zilele acestea ceva s-a reaprins. Un gand, o dorinta sau pur si simplu o cale de evadare de acasa. Incerc sa fiu optimista pentru toate locurile de munca, pentru toate bussinesurile si pentru sanatatea noastra. Sper la o perioada cat mai scurta de timp pentru aceasta izolare a noastra si asta pentru ca mi-e frica de ce se poate intampla dupa toata aceasta nebunie. 

Incerc sa vad deocamdata aceasta perioada de izolare ca o detasare personala de mediul exterior. De prieteni, de plimbari, de cheltuieli inutile pe care le faceam constant. Cred ca fiecare dintre noi si-a dorit cel putin o data in viata sa nu vada/auda pe nimeni, sa stea degeaba si sa nu faca nimic. Dorintele noastre legate de copilarie? Tot acolo cred ca intra. Ni s-a indeplinit aceasta dorinta, intr-un mod destul de sumbru. Incerc sa iau totul ca un restart vis-a-vis de tot ceea ce faceam si sa incerc sa apreciez mai mult ceea ce aveam. Voi profita de timpul liber impus pentru a face tot ceea ce am amanat pana acum, chiar si aceste randuri fac parte din acel amanat continuu al meu. Poate ca chiar este totul un restart social si profesional al fiecaruia dintre noi pentru a ne da seama ca trebuie sa avem mereu cum spun parintii “ceva pus deoparte” pentru zile negre. 

Suntem o generatie cheltuitoare si nu ne pasa decat de ceea ce avem astazi. Poate ca este un restart pentru noi. Poate vom fi mai pregatiti data viitoare pentru ca suntem mai inventivi si suntem capabili de asta. 

Voi cum petreceti timpul in casa in aceasta perioada? Ce ai amanat pana acum sa faci? 

photo by HBR Staff/d3sign/Getty Images

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *