Pasiuni de-ale mele

Zilele acestea petrec mai mult timp pe telefon, laptop si televizor decat am petrecut in toata viata mea. Cred ca sunt la un exces maxim de tehnologie, dar asta este o alta poveste. In aceasta izolare de umanitate am mai mult timp si pentru mine. Sa ma gandesc si sa descopar sau redescopar mai multe lucruri despre mine.

Redescopar acea pasiune pentru bucatarie, pentru inventii, pentru gustul meu din farfurie. Mi-a placut intotdeauna sa amestec incrediente fara nicio teama de a gresi ceva in preparatul final. Imi place incantarea oamenilor cand descoperi in farfurie ceva gustos. Cobaiul zilelor acestea este doar Andrei. Important este ca nu risipim nimic din ceea ce am achizitionat pentru izolare.

Vreau sa imi aprofundez „ideile” despre fotografie. Ma stradui de fiecare data sa amestec culori, lumini si idei in ecranul telefonului si mie una chiar imi place ceea ce iese. Poate ca imi place doar mie, dar asta este un alt subiect. Consider insa ca totul merita si se poate imbunatati. Cu cat lucrezi sau faci mai mult un lucru, cu atat devii mai bun la acel lucru.

Pasiunea mea pentru imprastiat idei si ganduri pe tastele laptopului. Aici mai am de lucru, mai mult decat la orice alta pasiune a mea. Este domeniul pe care de cele mai multe ori il las deoparte, il abandonez cand nu mai am timp. De fiecare data imi promit ca nu voi face la fel. Acum nu voi mai promite nimic, doar voi scrie cand si cum pot. Pentru mine mai mult decat pentru voi.

In curand si pentru voi….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *